Epsom Tuzu (İngiliz Tuzu)

Free standard delivery on orders over $100
Discover more...

Açıklama

Kas ve eklem ağrılarından strese bağlı uykusuzluklara kadar pek çok sağlık sorununa çözüm olur. Pürüzsüz, yumuşak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için etkilidir. Günlük olarak düzenli kullanıldığında ayak kokularını yok eder. Ölü deri tabakalarının kolayca temizlenmesine yardımcı olur. Magnezyum kaynağı olan İngiliz tuzu, saç sağlığını önemli ölçüde destekler. Sinir ve stresten uzaklaştıran Epsom tuzu, zihinsel yorgunlukları azaltır. Kan dolaşımını hızlandırarak damar tıkanıklığı gibi sorunlara karşı koruyucu olur. Kas, eklem ve benzeri ağrılara karşı iyi gelerek rahatlama sağlar. Bitki yetiştiriciliğinde kullanılan Epsom tuzu, içeriğindeki mineraller sayesinde meyve ve sebzelerin daha sağlıklı büyümesini sağlar. Temizlik için kullanıldığında kalıcı su lekeleri gibi birçok lekenin kolayca çıkmasına yardımcı olur.

Miktar: 110 gr.

Kullanımı:

  • Banyoda kullanmak isteyenler, banyo suyuna ilave edip çözündükten sonra suyun içine girebilir.
  • Ayak detoksu için kullanmak isteyenler, bir kova sıcak suya bir miktar Epsom tuzu ilave edip çözündükten sonra ayaklarını suyun içinde bekletebilir.
  • Saçlar için kullanmak isteyenler, saçları yıkayacakları suya Epsom tuzu ekleyip çözündükten sonra o suyla saçlarını yıkayabilir. Ayrıca, suda çözdükleri tuzu saç maskelerinde veya cilt maskelerinde güvenle kullanabilirler.
  • Bitki bakımı için kullanmak isteyenler, suda çözündükten sonra bitkilerin topraklarını bu su ile sulayabilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Epsom Tuzu (İngiliz Tuzu)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

NEWSLETTER
Signup & Get 10 % Off

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our passion lies in the art of crafting exquisite fragrances that become an extension of your unique identity.

Address :

Info :